
Vieno kąsnio užkandukai
- Marinuotas sterkas su šviežia bulve ir sūdytu agurku 2.80 €
- Lėtai kepta anties krūtinėlė, keptas pomidoras, marinuotas obuolys, morkų traškutis 2.80 €
- Lėtai keptas upėtakis, krapų kremas su garstyčių sėklomis ir jūros dumbliais 2.80 €
- Rostbifas su kelmučiu , saldžiais žirneliais ir marinuotu svogūnėliu (iešmelis) 3.20 €
- Pelenų tešlos krepšelis su ožkos sūriu, rabarbarų uogiene, žirneliais ir kanapių sėklomis 2.50 €
- Ėriuko tartaras su marinuotais svogūnėliais ir mėlynėmis 3.20 €
- Sūdytas upėtakis su šviežiu varškės sūriu, krapais, jūros dumbliais ir kmynų duonele 3.20 €
- 24 val gamintas jautienos liežuvis su sūdytu agurku, jūros šparagais ir marinuotu svogūnėliu (iešmelis) 3.00 €
- Ruginė duonelė su ridikėlių kremu ir marinuota silke 2.50 €
- Rūkytas šamas su krienu kremu ir kaparėliais 2.80 €
- Burokėlių ravioliai: plaktas ožkos sūris su marinuotais burokėliais ir kanapių sėklomis 2.50 €
- Pelenų tešlos krepšelis su keptu pomidoru, šviežiu sūriu, šparagais ir marinuotu ridikėliu 2.50 €
- “Džiugas” sūrio sausainukas su miško grybų kremu, marinuotu kelmučiu ir artišokų traškučiu 2.50 €
- Anties kepenėlių paštetas su marinuotais obuoliais, rugine duonele ir mėlynių pūdra 2.80 €
- Marinuota traški morkytė su obuolių žėlė ir morkų traškučiu 1.90 €
- Kepta juodoji gelteklė su kriaušių čatniu ir šieno pelenais 1.90 €
- Lėtai gaminta kalakutiena su marinuotais pomidorais ir saldžiais žirneliais (iešmelis) 2.50 €
- Pelenų tešlos krepšelis su ančiuviais, šviežiu sūriu, marinuotu agurku , jūros šparagais ir laukinių ryžių traškučiu 3.20 €