Premium meniu

PASIŪLYMAS Nr. 1
2 PATIEKALAI | KAINA ASMENIUI - 30 EUR
- UŽKANDŽIAI
- 1.BUIVOLĖS PIENO SŪRIS
| vegetariškas | švieži lietuviški pomidorai, žalieji bazilikai
- 2. BUROKĖLIŲ MORENGAI
pertepti veršiuko kepenų ir burokėlių trauktinės paštetu
- 3. BARAVYKŲ SRIUBA
vištienos sultinys, bulvių kroketai, trimitėliai
- PAGRINDINIAI PATIEKALAI
- 1. KEPTAS KARVELIS
druskoje kepta kriaušė, avietės, laukiniai brokoliai, Briuselio kopustų tyrė, svogūnų pelenai, demi glace padažas
- 2.ŠAMAS JAPONIŠKAI
Romanesco brokoliai, kukurūzų burbuolės, šaltai marinuotos morkos ir cukinijos
- 3. KEPTAS LIETUVIŠKAS SŪRIS SU KMYNAIS
| vegetariškas | sūris, moliūgų ir bulvių gratinas, šafrane marinuoti obuoliai,silpnai sūdyti agurkai,pankolių saldainiai, kedro riešutai, morkų tyrė
- DESERTAI
- 1. IŠARDYTAS OBUOLIŲ PYRAGAS
sluoksniuota tešla, baltu šokoladu aplietas obuolių šerbetas, degintų obuolių tyrė, obuolių traškučiai
- 2. CITRINA
baltojo šokolado, kriaušių ir citrinų kremas, citrinų morengo dulkės, saldymedžio ir šafrano padažas, cukraus kristalų traškutis
- SALDI SROVĖ
baltojo ir juodojo šokolado ir mangų akmenukai, mangų kriauklytės, riešutų koralai, žemės riešutų chalvos smėlis, šokolado ir karamelės padažas

PASIŪLYMAS Nr. 2
3 PATIEKALAI | KAINA ASMENIUI - 40 EUR
- UŽKANDŽIAI
- 1.BUIVOLĖS PIENO SŪRIS
| vegetariškas | švieži lietuviški pomidorai, žalieji bazilikai
- 2. BUROKĖLIŲ MORENGAI
pertepti veršiuko kepenų ir burokėlių trauktinės paštetu
- 3. BARAVYKŲ SRIUBA
vištienos sultinys, bulvių kroketai, trimitėliai
- PAGRINDINIAI PATIEKALAI
- 1. KEPTAS KARVELIS
druskoje kepta kriaušė, avietės, laukiniai brokoliai, Briuselio kopustų tyrė, svogūnų pelenai, demi glace padažas
- 2.ŠAMAS JAPONIŠKAI
Romanesco brokoliai, kukurūzų burbuolės, šaltai marinuotos morkos ir cukinijos
- 3. KEPTAS LIETUVIŠKAS SŪRIS SU KMYNAIS
| vegetariškas | sūris, moliūgų ir bulvių gratinas, šafrane marinuoti obuoliai,silpnai sūdyti agurkai,pankolių saldainiai, kedro riešutai, morkų tyrė
- DESERTAI
- 1. IŠARDYTAS OBUOLIŲ PYRAGAS
sluoksniuota tešla, baltu šokoladu aplietas obuolių šerbetas, degintų obuolių tyrė, obuolių traškučiai
- 2. CITRINA
baltojo šokolado, kriaušių ir citrinų kremas, citrinų morengo dulkės, saldymedžio ir šafrano padažas, cukraus kristalų traškutis
- 3. SALDI SROVĖ
baltojo ir juodojo šokolado ir mangų akmenukai, mangų kriauklytės, riešutų koralai, žemės riešutų chalvos smėlis, šokolado ir karamelės padažas

PASIŪLYMAS Nr. 3
3 PATIEKALAI + ŠAMPANO TAURĖ ATVYKSTANT | KAINA ASMENIUI - 50 EUR
- UŽKANDŽIAI
- 1.BUIVOLĖS PIENO SŪRIS
| vegetariškas | švieži lietuviški pomidorai, žalieji bazilikai
- 2. BUROKĖLIŲ MORENGAI
pertepti veršiuko kepenų ir burokėlių trauktinės paštetu
- 3. BARAVYKŲ SRIUBA
vištienos sultinys, bulvių kroketai, trimitėliai
- PAGRINDINIAI PATIEKALAI
- 1. KEPTAS KARVELIS
druskoje kepta kriaušė, avietės, laukiniai brokoliai, Briuselio kopustų tyrė, svogūnų pelenai, demi glace padažas
- 2.ŠAMAS JAPONIŠKAI
Romanesco brokoliai, kukurūzų burbuolės, šaltai marinuotos morkos ir cukinijos
- 3. KEPTAS LIETUVIŠKAS SŪRIS SU KMYNAIS
| vegetariškas | sūris, moliūgų ir bulvių gratinas, šafrane marinuoti obuoliai,silpnai sūdyti agurkai,pankolių saldainiai, kedro riešutai, morkų tyrė
- DESERTAI
- 1. IŠARDYTAS OBUOLIŲ PYRAGAS
sluoksniuota tešla, baltu šokoladu aplietas obuolių šerbetas, degintų obuolių tyrė, obuolių traškučiai
- 2. CITRINA
baltojo šokolado, kriaušių ir citrinų kremas, citrinų morengo dulkės, saldymedžio ir šafrano padažas, cukraus kristalų traškutis
- 3. SALDI SROVĖ
baltojo ir juodojo šokolado ir mangų akmenukai, mangų kriauklytės, riešutų koralai, žemės riešutų chalvos smėlis, šokolado ir karamelės padažas