Apvalaus Stalo Klubas

Degustacinis meniu

Juodas Angusas

Degustacija 65 Eur

  • BURATTINA

    4 rūšių ekologiški pomidorai, saulėje džiovinti pomidorai, baziliko ir pesto padažas |

  • BARAVYKŲ SRIUBA

    vištienos sultinys, bulvių kroketai, trimitėliai |

  • DAUGIARYŽIS SU SEZONINĖMIS DARŽOVĖMIS
  • STERKAS

    citrusų ir daržovių polenta, marinuoti jūrų dumbliai, krevečių ir imbiero padažas

  • arba JUODOJO ANGUSO IŠPJOVA

    „baba ghanoush“, molyje keptos bulvytės, kaštainiai, plikyti pyragaičiai su saliero kremu, šoninės pudra, porų pelenai, perliniai svogūnai, „demi glace“ padažas

  • CITRINA

    baltojo šokolado, kriaušių ir citrinų kremas, citrinų morengo dulkės, saldymedžio ir šafrano padažas, cukraus kristalų traškutis

20180201_035

Degustacija 79 Eur

  • UNGURYS SU ŽALIAISIAIS SMIDRAIS

    rūkyto ungurio filė, žalieji smidrai, 60°C 20 min. gaminti putpelių kiaušiniai, burokėlių želė, krienų padažas

  • RŪKYTOS SKUMBRĖS LEDAI
  • GRYBŲ SRIUBA | MUSHROOM SOUP

    enoki ir shimeji grybai, baravykų putėsiai, porų aliejus, grybų sultinys

  • KEPTAS LIETUVIŠKAS SŪRIS SU KMYNAIS

    moliūgų ir bulvių gratinas, šafrane marinuoti obuoliai, silpnai sūdyti agurkai, kedro riešutai, morkų tyrė

  • KEPTAS KARVELIS

    druskoje kepta kriaušė, avietės, laukiniai brokoliai, Briuselio kopustų tyrė, svogūnų pelenai, demi glace padažas

  • KOBIJA SU ŽĄSŲ KEPENĖLĖMIS

    morkų kremas su martiniu ir imbieru, marinuoti jūros dumbliai

  • SALDI SROVĖ

    baltojo šokolado, juodojo šokolado ir mangų akmenukai, mangų kriauklytės, riešutų koralai, žemės riešutų chalvos smėlis, šokolado ir karamelės padažas

Scroll to Top